Powerwalking voor iedereen - outdoor sporten

Powerwalking ook wel sportief wandelen genoemd, is actief lopen in een stevig tempo met tussendoor oefeningen die ervoor zorgen dat je spieren sterker worden, je gewicht verliest en conditie opbouwt. Je lichaam wordt fitter en vitaler waardoor je lekkerder in je vel zit. Het wandeltempo zit tussen de 4 a 6 km per uur en bouwen dit langzaam op. Dus voor iedereen vol te houden!

Tussendoor doen we verschillende spierversterkende oefeningen, en maken we gebruik van verschillende locaties per woonplaats. Hierdoor zijn de lessen nooit hetzelfde. De juiste lichaamshouding is erg belangrijk, want je armen en benen moeten samenwerken. Daarom zal ik je constant begeleiden en blijven corrigeren tijdens de lessen, om blessures te voorkomen en het uiterste uit jou te halen voor het beste resultaat.  

Voel jij je futloos na een dag werken? Heb jij moeite met wakker worden in de ochtend omdat je liever in bed wilt blijven en is de sportschool niet de plek waar jij je ei kwijt kan? Doe dan een keer mee en ervaar het plezier van buitensporten in de natuur.

Oliebollen wandeling

21 december 2019

Sporten op de Meent

Sportrooster - Gratis proefles

Sporten is een uitlaatklep voor je dagelijkse sleur. Je krijgt er energie van en je kunt je frustraties er lekker in kwijt. Buitensporten op locatie: Is perfect voor een intensievere work-out. Dit is geen bootcamp maar een les waarbij je functioneel traint.

Een combinatie van licht materiaal zoals gewichten, dynabands of ballen e.d., zorgen voor weerstand die je spieren moeten overwinnen en versterken. Daarnaast werk je aan je conditie. Sporten met mensen van hetzelfde niveau zorgt voor gezelligheid in de groep en aan het eind van de les, ga jij weer fit en voldaan naar huis.

Ga jij voor Powerwalking of een uurtje outdoor sporten? Wat belangrijk is dat je kiest wat het beste bij jouw past want alleen zo kun jij het volhouden en je doel bereiken. Met al ruim 25 jaar ervaring, kan ik je verschillende sport- en beweegadviezen geven. Dus van begin tot eind begeleiden om je doel(en) te behalen.