Persoonlijke begeleiding voor meer vitaliteit 

Je bent welkom op de praktijk van Fit Gewicht in Evenwicht en tijdens een kopje thee gaan we samen in kaart te brengen, waar voor jou de aandachtspunten liggen. Voorafgaand stuur ik je een intake- en vragenlijst toe, die je thuis rustig kunt invullen. Deze informatie en een meting van jouw lichaamssamenstelling zijn de basis van ons eerste gesprek.

Kies jij ervoor om verder te gaan, dan volgt er een uitgebreid gesprek en kijken we wat jij wilt bereiken en hoe we samen daar kunnen komen waar jij zo graag wilt zijn. Voor de één kan dit in een paar gesprekken en voor de ander duurt dit wat langer. Iedere keer gaan we een stapje verder. De inhoud van het gesprek hangt af van waar jij op dat moment behoefte aan hebt, want ieder mens is nou eenmaal anders.

Wat is vitaliteit?

Vitaliteit betekent letterlijk levendigheid en wordt ook wel levenskracht genoemd. Het gaat om de combinatie tussen lichaam en geest. Leren vanuit passie, enthousiasme en motivatie samen met lichamelijke ontspanning maakt jou een vitaal mens!

Wat levert het op?

  • Toename van (gevoel van) zelfwaardering en sociale contacten
  • Afname van gewicht en toename van zelfvertrouwen
  • Makkelijker nee zeggen, omdat je grenzen stelt, bewustere keuzes maakt en beter je tijd kunt indelen
  • Verbeterde nachtrust en algehele conditie wat meer energie oplevert
  • Afname van (gevoel van) depressiviteit en stress en makkelijker los kunt laten
  • Afname afhankelijkheidsgevoel van o.a. roken, alcohol en soms medicijnen of beginnende diabetes

Wat is het doel?

Het doel van het coachingstraject is gericht op gezondheid en vitaliteitsbevordering. Het gaat om jouw leven, jouw pad en jouw gezondheid. Zorg voor jezelf en je lichaam. Een verandering teweegbrengen is niet moeilijk, maar volhouden is de echte uitdaging waarbij ik je graag help! De nadruk ligt op de coaching, wat inhoudt, dat jij zelf aan de slag gaat en ik jou motiveer en stimuleer dit vol te houden.

Aanmelding of meer informatie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor je bericht. Fit Gewicht in Evenwicht zal zo snel mogelijk contact opnemen voor het maken van een afspraak of het toelichten van jouw vraag. Met vriendelijke groet Jeanet de Graaf 06-12967172

4 stappen pakketaanbieding     


Inclusief 1 keer gratis 

Buitensporten


@


Powerwalking voor iedereen

Lees hier de succesverhalen

recensies en positieve ervaringen